Оптимальне рішення для захисту двигуна

Оптимальне рішення для захисту двигуна

28 червня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Українським автовласникам добре відома лінійка автомобільних олив Optimal від LIQUI MOLY. Адже саме вона поєднує в собі той збалансований та оптимальний склад властивостей та характеристик, завдяки чому вартість даного продукту знаходиться у середньому ціновому сегменті. Ця лінійка олив відноситься до категорії товарів mid market - низька ціна товару, коли висока якість продукту при цьому збережена. А при згадці моторної оливи LIQUI MOLY - справжньої німецької якості. Більшість автовласників намагаються для обслуговування своїх машин використовувати якісні продукти, які перевірені часом і підтверджені відгуками досвідчених водіїв.

У період дії Акції ціна стає ще привабливішою. Так, з 19 червня по 23 липня 2023 року в роздрібній мережі по всій Україні можна придбати моторні оливи OPTIMAL SYNTH 5W-40 та OPTIMAL 10W-40 у 4-літрових каністрах зі знижкою 15%.

Оливи серії Optimal оптимально підходять для українського парку автомобілів та умов їх експлуатації: погодних умов, якості пального на ринку, вимог виробників автомобілів, рівня ринкових цін на оливи в Україні, що склався. Чим власне вже протягом багатьох років і пояснюється високий споживчий попит в Україні саме на цю «оптимальну» лінійку моторних олив.

Завдяки новітнім технологіям синтезу та в'язкості, які застосовуються при виробництві, оливи Optimal Synth 5W-40 та Optimal 10W-40 забезпечують високий рівень захисту та оптимальне змащування деталей двигуна за різних умов експлуатації. При цьому знижується тертя між деталями, внаслідок чого зменшується витрата пального та викид шкідливих речовин. Оптимальна комбінація пакету присадок і базових олив також ефективно забезпечує легкий хід мотора і високу стабільність властивостей моторної оливи, що в комплексі з іншими вищезгаданими властивостями продовжує ресурс роботи двигуна автомобіля. Ці оливи задовольняють сучасним міжнародним стандартам API/ACEA.

Олива Optimal Synth 5W-40 рекомендована для бензинових двигунів та дизелів будь-якої потужності, в тому числі оснащених каталізатором та турбонаддувом. Класифікації та допуски: ACEA A3, ACEA B4, API SN, API CF, AVTOVAZ, BMW Longlife-98, MB 229.3, Opel GM-LL-A-025, Opel GM-LL-B-025, Porsche A40, Renault RN 0700 , Renault RN 0710, VW 502.00, VW 505.00.

Optimal 10W-40 спеціально розроблено для найсучасніших високооборотних бензинових і дизельних двигунів будь-якої потужності, в т.ч. оснащених каталізатором і турбонаддувом. Класифікації та допуски: ACEA A3, ACEA B3, API SL, API CF, AVTOVAZ, MB 229.1.

В інтернет-магазинах, на полицях маркетів та АЗК, а також у авторизованих продавців каністри лінійки Optimal можуть бути представлені у двох кольорах - синьому та чорному. Чорний колір каністр - це новий дизайн серії олив Optimal, на який поетапно переходить виробництво на заводі Німеччини.

Більш детально дізнатися про переваги моторної оливи OPTIMAL SYNTH 5W-40 та OPTIMAL 10W-40, а також підібрати її для конкретного автомобіля, відповідно до специфікацій та допусків, можна на сайті liquimoly.ua.

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація