Опубліковані фото нового купе-кросовера Citroen

Опубліковані фото нового купе-кросовера Citroen

27 березня 2024
0

Опубліковані офіційні фото Citroen Basalt Vision. Компактний купе-кросовер почнуть виробляти з другої половини 2024 року. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну Stellantis.

Кросовер Citroen Basalt Vision має виразний дизайн із покатим дахом, нахиленими задніми стійками та загостреною «кормою». У нього висока віконна лінія, роздуті крила та великі ліхтарі. Також звертають на себе увагу високий кліренс та захисний позашляховий обвіс.

Відомо, що новий Citroen Basalt збудують на платформі СМР і він буде близьким родичем кросоверів C3 та C3 Aircross, які продаються за межами Європи. Вироблятимуть модель у Бразилії та Індії. Вона буде недорогим аналогом BMW X2 і Audi Q3 Sportback, а основними її конкурентами стануть Renault Arkana та Volkswagen Taigo.

Розробники обіцяють просторий салон. Очікується, що спочатку купе-кросовер Citroen Basalt запропонують із 1,2-літровим бензиновим турбомотором потужністю 110 к.с. і продаватимуть з механічною авто автоматичною КПП. Пізніше лінійку може поповнити електрична версія.

Джерело: Фокус
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація