Опубліковані перші фото салону нового родстера MG Cyberster

Опубліковані перші фото салону нового родстера MG Cyberster

12 липня 2023
0

Компанія MG опублікувала перші фотографії салону стильного родстера Cyberster. Електричний спорткар родстер уперше буде представлений публіці у Великій Британії 13 липня на Фестивалі швидкості у Гудвуді, продажі новинки повинні розпочатися у 2024 році.

Судячи з фото, електромобіль отримає перевантажене кнопками рульове колесо з парою підрульових перемикачів. Ще одним важливим елементом салону є широка вигнута панель цифрової комбінації приладів, яка поєднується із сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи на центральній похилій консолі.

MG ще не оголосила детальні характеристики Cyberster, але джерела у Китаї припускають, що електромобіль буде доступний у двох різних варіантах. Базова модель з одним двигуном на задній осі матиме потужність в 310 к.с., а флагманська повнопривідна модель з двома двигунами - 536 к.с. Залежно від версії тягового акумулятору, модель матиме запас ходу у 500, або 580 км.

Зазначається, що MG Cyberster буде єдиним електричним родстером, який буде продаватись на ринках Європи принаймні доти, поки Porsche не представить електромобіль на заміну 718 Boxster. Згідно з останніми даними, ціни на MG будуть починатися приблизно з 70 тисяч доларів у Британії і всього від 41 тисячі доларів у Китаї, де старт продажів новинки запланований вже на кінець цього року.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація