Опубліковані перші офіційні фото найбільшого Smart

Опубліковані перші офіційні фото найбільшого Smart

31 березня 2023
0

Компанія Smart опублікувала перші «живі» зображення своєї другої серійної моделі після «перезапуску» бренду - електричного крос-купе #3. На знімках електромобіль зображений у камуфляжі, але це не заважає роздивитися автомобіль в деталях.

Компанія називає зовнішність Smart #3 новою версією тієї самої стилістики, що й у моделі #1, але більш спортивною та динамічною. Крос-купе крім розмірів відрізняється від «першої» моделі більш динамічним силуетом з сильніше нахиленими стійками і низкою нових аеродинамічних рішень, які забезпечують йому коефіцієнт опору повітря 0.27.

За попередніми даними, крос-купе на 170 міліметрів довше за Smart #1, що зробить його найбільшою моделлю бренду.

Передбачається, що силові установки потужністю 272 і 428 к.с. на електромобіль перенесуть зі Smart #1. Водночас компанія вже пообіцяла новинці розширений запас ходу.

Smart вже готує електромобіль до виходу ключові ринки. У Китаї #3 з'явиться у червні, а європейський дебют відкладуть до 2024 року - зараз «номер третій» проходить процедуру сертифікації для Євросоюзу.

За однією з версій, порядковий #2 у своїй новій лінійці компанія тимчасово пропустила, оскільки він зарезервований для компактного хетча - спадкоємця Smart Fortwo. За словами голови європейського офісу Smart Дірка Адельмана, двомісний електромобіль продовжать випускати до весни 2024 року, після чого компанія має намір щороку виводити на ринок по одній новинці.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація