Опубліковано фото салону позашляховика Stone 01 EREV

Опубліковано фото салону позашляховика Stone 01 EREV

30 липня 2023
0

Китайське видання CarNewsChina опублікувало шпигунський знімок салону майбутнього позашляховика Stone 01 EREV. Окрім позиціонування в якості конкурента Mercedes-Benz G-Class та Tank 500 новинка цікава зв'язком з Xiaomi. Це перша модель компанії Rox Motor, заснованої генеральним директором виробника пилососів Roborock. Основну роль у основі останньої зіграла Xiaomi.

Як видно на фото, на передній панелі Stone 01 EREV розташувалися триспицеве кермо з урізаним ободом та великий плаваючий сенсорний РК-дисплей. За деякими даними, передній пасажир матиме власний сенсорний дисплей, але на фото ця частина закрита камуфляжем.

Під центральним дисплеєм помітні повітроводи вентиляційної системи, два майданчики для бездротової зарядки гаджетів та пара підсклянників. Поруч із висувним селектором перемикання передач червона кнопка аварійного відключення, яку можна знайти у кожному тестовому автомобілі з високовольтною системою. Варто зазначити, що у товарному автомобілі все може виглядати трохи інакше. Але з огляду на заплановану на серпень ринкову прем'єру, кардинально навряд щось зміниться.

Завдяки витоку з міністерства промисловості Китаю відомо, що Stone 01 EREV - повнорозмірний позашляховик із гібридною силовою установкою. Габарити моделі - 5050 x 1980 x 1869 мм. Розмір колісної бази - 3010 мм.

Під капотом у Stone 01 1,5-літровий бензиновий ДВЗ потужністю 152 к.с., який виконує функції генератора. У рух автомобіль приводить пара електродвигунів, сукупною потужністю 476 к.с. Ємність тягової батареї не вказана. Відомо, що поставлятиме її CALT.

У Китаї продажі нового повнорозмірного позашляховика розпочнуться вже наступного тижня. Цінник Stone 01 EREV складе від 41 820 до 69 700 доларів в залежності від комплектації.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація