Опубліковано фото тестового прототипа електричного кросовера Fiat 600 EV

Опубліковано фото тестового прототипа електричного кросовера Fiat 600 EV

23 березня 2023
0

Концерн Stellantis офіційно підтвердив, що Fiat представить два абсолютно нові електромобілі в 2023 році, один з яких буде італійським «братом» Jeep Avenger, відомим як Fiat 600. Обидві моделі обладнають силовим агрегатом із нульовим рівнем викидів.

Очікується, що Fiat 600 буде виглядати як більша і трохи довша версія 500-го з практичнішим п'ятидверним кузовом, просторішим салоном і вищою посадкою. Попереду дизайнери Fiat встановили розділені круглі світлодіодні фари і тонку решітку радіатора над великим центральним повітрозабірником бампера. Останній має той самий малюнок, що і 500-ка та містить датчики ADAS. Профіль нагадує більш компактну версію моделі Fiat 500X. Задня частина використовує звичайні задні ліхтарі в стилі ретро з чіткими секціями та С-подібною світлодіодною графікою.

У салоні знаходиться знайомий 10,25-дюймовий інформаційно-розважальний сенсорний екран і цифрова панель приладів круглої форми, як у моделі 500 Electric. Решта панелі закрита від очей, як і значок на кермі.

Передбачається, що Fiat 600 буде позиціонуватись у нижньому сегменті невеликих позашляховиків. Модель суперміні-розміру, ймовірно, матиме такі самі розміри та ідентичну колісну базу як і модель Jeep Avenger.

Очікується, що повністю електрична модель буде оснащена одним переднім електродвигуном потужністю 154 к.с. та 260 Нм. Енергія «зберігатиметься» в акумуляторній батареї ємністю 54 кВтг, що забезпечує 400 км пробігу.

Джерело: T4
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація