Опубліковано незалежні рендери оновленої Tesla Model X

Опубліковано незалежні рендери оновленої Tesla Model X

21 липня 2024
0

Попри розмови про те, що електромобілі втрачають популярність, цей сегмент ринку активно розвивається. Прикладом є той факт, що навіть Ferrari працює над створенням свого першого електромобіля, який має вийти на ринок у 2026 році.

Tesla, лідер у сегменті електромобілів, продовжує привертати увагу своєю продукцією. Ентузіасти з нетерпінням чекають на оновлення Model 3 (кодова назва Highland) і Model Y (кодова назва Juniper), хоча офіційне підтвердження про випуск цих моделей очікується не раніше 2025 року.

Наразі компанія зосереджена на виробництві якомога більшої кількості електричних пікапів Cybertruck. Згідно з даними за травень, обсяги поставок вже перевершили продажі Ford F-150 Lightning та Rivian R1T разом узяті. В результаті, флагманські моделі Model S і Model X тимчасово відійшли на другий план.

Тим часом у світі цифрового контенту незалежні художники не забувають про Model X. Відомий цифровий дизайнер під ніком Theottle вирішив показати, яким може бути друге покоління Model X для 2025 чи 2026 модельних років.

У своєму останньому відео Theottle почав з Bentley Bentayga як відправної точки, оскільки він хотів створити справжній кросовер. Дизайнер вважає, що поточний Model X більше схожий на мінівен через свою форму і низький дорожній просвіт.

Однак цього разу він використовував Bentley Bentayga не тільки для визначення розмірів, але і для створення вищого дорожнього просвіту, а також включив останні дизайнерські елементи, представлені в оновленій Model 3.

Хоча Theottle залишив знамениті двері у формі крила чайки та збільшив дорожній просвіт, додавши елементи кросовера, його версія другого покоління Model X виглядає швидше як рестайлінг, а не повністю нова ітерація. Головним чином, це пов'язано з тим, що фари та задні ліхтарі були запозичені у Model 3, що робить зовнішній вигляд менш оригінальним. Для того, щоб Model X стала справжньою флагманською моделлю, їй потрібні додаткові унікальні стилістичні елементи.

Джерело: SPEEDME
Фото: Theottle

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація