Опубліковано незалежний рендер нового Mercedes-Benz S-Class

Опубліковано незалежний рендер нового Mercedes-Benz S-Class

07 вересня 2024
0

Доля двох флагманів Mercedes-Benz вже визначена, і генеральний директор Ола Калленіус нещодавно вже розкрив плани виданню Autocar. EQS і S-Class об'єднаються в одну модель до 2030 року. Базована на платформі MB.EA Large, нова генерація S-Class наприкінці десятиліття може принести із собою багато технологічних інновацій.

Рендер демонструє форму майбутнього S-Class, який матиме зовсім інший дизайн порівняно з нинішнім EQS. Mercedes-Benz планує відмовитися від м'яких ліній, що характерні для поточних моделей серії EQ.

Компанія поки що не розкриває стилістичну філософію своїх майбутніх автомобілів, але ймовірно, дизайнери Mercedes-Benz орієнтуватимуться на приклад BMW та Audi, чиї електричні моделі поєднують футуристичний вигляд із консервативними елементами, не надто далекими від моделей з двигунами внутрішнього згоряння.

Таким чином, новий Mercedes-Benz S-Class може мати більш кутасті форми. Велика решітка радіатора залишиться й, можливо, буде підсвічуватися, а логотип бренду традиційно розміщуватиметься на капоті. М'язисті боковини та камери замість дзеркал також можуть бути використані для покращення аеродинаміки.

Важко передбачити, якими будуть технологічні нововведення від Mercedes-Benz, оскільки S-Class завжди був піонером інновацій не тільки для бренду, але й для всього автомобільного світу. Ймовірно, наступне покоління продемонструє передові рішення з акцентом на автономне водіння.

Щодо трансмісії, можна очікувати дебют акумуляторів нового покоління (можливо, твердотільних) з підвищеною щільністю енергії та ефективними електродвигунами. Однак поки що є час дочекатися більше інформації та зрозуміти, що саме Mercedes-Benz готує.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація