Опубліковано нові шпигунські фото позашляховика Dacia Duster наступного покоління

Опубліковано нові шпигунські фото позашляховика Dacia Duster наступного покоління

31 березня 2023
0

Про те, що Dacia працює над третім поколінням кросовера Duster, стало відомо ще минулого року. Новинку мають намір представити на початку 2024-го, а поки що компанія проводить випробування тестових мулів.

Прототипи моделі, які потрапили в об'єктиви фотошпигунів, вкриті щільним камуфляжем, але крізь нього вдалося розглянути ключові елементи стилю новинки. Кросовер кардинально відрізняється від актуальної моделі. Він виконаний у новій мові дизайну марки та отримав кузов з різкими рубаними лініями та гранями.

Також у нового Duster тонка світлодіодна оптика, інша решітка радіатора з емблемою Dacia Link і масивніші бампери з широким повітрозабірником. Капот став коротшим і фактурним, а крила - квадратними. По периметру кузова проглядається значний пластиковий обвіс.

На кормі видно Y-подібні ліхтарі, похиле скло та великий спойлер. Великий дорожній просвіт у поєднанні з короткими звісами говорять про хороші позашляхові якості новинки. Відомо, що в основу Duster ляже платформа CMF-B, на якій базуються також Dacia Sandero, Logan і Jogger. Модель буде більша за актуальну і зможе похвалитися покращеною динамікою водіння та якістю їзди.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація