Опубліковано офіційні зображення великого люксового мінівена Geely

Опубліковано офіційні зображення великого люксового мінівена Geely

25 січня 2024
0

Анонсований у грудні 2023 року мінівен Geely L380 (він же LEVC) показали на якісних офіційних зображеннях. Сама компанія порівнює його із двопалубним літаком Airbus A380 (звідси і позначення L380).

Попутно розкрито нові подробиці. Виявляється, у Geely LEVC будуть дві версії, причому не найтиповіші. Якщо у більшість автовиробників моделі такого формату мають 6 або 7 місць, то у Geely LEVC будуть варіанти з вісьмома або навіть трьома місцями. Якщо чотири ряди по два місця в машині довжиною 5,3 метра уявити не складно, то якою буде компонування тримісного варіанта - незрозуміло: можливо, ззаду будуть два місця, а можливо, тільки одне.

Geely LEVC буде побудований на найбільшій платформі Geely із тих, що створені для електромобілів - SOA. Так, ця платформа підходить для пікапів, великих кросоверів чи позашляховиків і навіть комерційної техніки.

Габарити Geely LEVC - 5316 x 1998 x 1940 мм при довжині колісної бази 3185 мм. Машина сертифікована з одним мотором потужністю 272 к.с. (привід напевно буде заднім), але логічно чекати двомоторну повнопривідну версію.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація