Опубліковано патентні зображення нового Renault Sandero Stepway

Опубліковано патентні зображення нового Renault Sandero Stepway

14 березня 2023
0

До інтернету потрапили патентні зображення Renault Sandero нового покоління. Бюджетний хетчбек представлять цього року. Про це повідомляє сайт Autoweek.

Оновлений Sandero третього покоління випускають під маркою Dacia з 2020 року і є однією з найпопулярніших моделей в Європі. Нещодавно модель прежила ще один рестайлінг.

Очікується, що офіційна презентація Renault Sandero 2023 відбудеться у Бразилії. Судячи з зображень, хетчбек істотно відрізнятиметься за дизайном від версії з логотипом Dacia.

У Renault Sandero повністю нова передня частина зі зміненою решіткою радіатора та «двоповерховими» фарами. Позаду встановлені інші С-подібні ліхтарі у стилі Renault Captur. На зображення потрапив позашляховий варіант Stepway - він дізнається за пластиковим захисним обважуванням.

Новий Renault Sandero оснащуватимуть 1,0-літровими бензиновими двигунами - 65-сильним атмосферним та турбованими на 90 та 110 к.с. В окремих країнах може з'явитися модифікація на 100 к. с. із заводським ГБО. Хетчбек запропонують із 5-ступінчастою механічною КПП та варіатором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація