Опубліковано патентні зображення універсала BMW 5 Series

Опубліковано патентні зображення універсала BMW 5 Series

04 жовтня 2023
0

Лінійку BMW 5 Series G60 незабаром розширить універсал Touring. Його мають представити наприкінці нинішнього або на початку наступного року, а поки що на сайті Motor1 опубліковано патентні зображення моделі.

Рендери просочилися з британського патентного бюро. Універсал BMW 5 Series спереду ідентичний седану, а його заднє скло нахилене на великий кут. Дизайн став більш граненим.

Відомо, що новий BMW 5 Series Touring збереже платформу попередника, але підросте в розмірах - його довжина перевищить 5 метрів. Це дасть змогу збільшити внутрішній простір і об'єм багажника. У салоні на передній панелі з'явиться вигнутий дисплей.

Універсал BMW 5 Series Touring оснащуватимуть бензиновими і дизельними турбомоторами об'ємом 2,0 і 3,0 л і потужністю від 197 до 380 к.с. Також у лінійці будуть плаг-ін гібриди на 299-573 к.с. і електромобілі BMW i5 потужністю 340 і 600 к.с.

Крім того, підтверджено спортивний універсал BMW M5 - його вже бачили на тестах. Він отримає 4,4-літровий V8 твін-турбо і електромотор.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація