Опубліковано перше зображення нового Renault Megane E-Tech

Опубліковано перше зображення нового Renault Megane E-Tech

19 вересня 2023
0

В інтернет потрапило перше зображення нового Renault Megane E-Tech. Електромобіль пройде модернізацію і буде представлений наприкінці 2024 року. Про це повідомляє сайт L'Argus.

Новий Renault Megane E-Tech оновлять у дусі представленого нещодавно електрокросовера Scenic. Основні зміни торкнуться передньої частини - на зміну плавним лініям прийдуть грані та кути. Фари і ходові вогні стануть більшими. Крім того, в лінійці з'явиться спортивний варіант з обвісом і колісними дисками від Alpine.

Салон Renault Megane 2024 не показали, але відомо, що він зазнає незначних змін. Найімовірніше, тільки оновлять графіку віртуальної панелі приладів і мультимедійну систему.

Електромобіль Renault Megane, найімовірніше, збереже 400-вольтні силові установки потужністю 131 і 218 к.с. А ось батарею замінять - її постачальником замість південнокорейського гіганта LG стане китайська компанія Envision Group.

У такому вигляді Renault Megane E-Tech випускатимуть до 2028 року. Потім з'явиться наступне покоління моделі на повністю новій платформі SDV, розробленій спільно з Nissan.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація