Опубліковано перші фото нового кросовера Great Wall для Європи

Опубліковано перші фото нового кросовера Great Wall для Європи

17 червня 2023
0

Опубліковано фото нового Wey Latte. Середньорозмірний кросовер від преміального підрозділу концерну Great Wall надійде у виробництво до кінця року. Про це повідомляє сайт Autohome.

Передсерійний концепт-кар Wey Latte презентували ще в 2021 році, але запуск моделі у серію дещо затягнувся. Модель буде націлена на експорт - бренд Wey вже вийшов на європейський ринок і представив там кілька моделей, які успішно пройшли краш-тести.

На шляху від концепту до серійної моделі 4,7-метровий кросовер Great Wall серйозно змінився зовні і набув рис стилю більшого Wey Mocha. У авто повністю нова передня частина з тоненькими «двоповерховими» фарами та ліхтарями на всю ширину кузова.

Салон серійного Wey Latte не показали. У концепт-кара всередині встановили тоненький екран віртуального щитка приладів та великий тачскрин.

Кросовер Great Wall Wey Latte отримає повний привід та 326-сильну гібридну установку з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою та двома електромоторами. Він зможе проїхати близько 100 км на електротязі, а витрата палива становитиме менше 6 л на 100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація