Опубліковано перші офіційні фото Dodge Charger 2025

Опубліковано перші офіційні фото Dodge Charger 2025

15 січня 2024
0

Опубліковано офіційні фото Dodge Charger нового покоління. Спортивна модель з'явиться наприкінці 2024 року і кардинально зміниться - стане електромобілем. Про це повідомляється на сторінці Dodge в Instagram.

Новий Dodge Charger мало чим відрізняється від передсерійного концепт-кара - його видають змінені фари, збільшені дзеркала заднього виду і дверні ручки. На кришці багажника з'явився спойлер. Силует авто витриманий у стилістиці класичного Dodge Charger 1968 року.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dodge (@dodgeofficial)

Відсутність вихлопних труб підтверджує, що перед нами електрокар. Раніше було заявлено, що новий Dodge Charger 2025 зі старту запропонують у трьох версіях: задньопривідній 408-сильній і повнопривідних на 680 і 897 к.с.

Крім того, власники зможуть збільшити потужність Dodge Charger 2025 за гроші. За передплатою можна буде перевести електромотори в режим підвищеної віддачі.

Раніше повідомлялося, що може з'явитися бензиновий або гібридний Dodge Charger із 3,0-літровою 510-сильною турбошестіркою, однак поки що інформацію не підтверджено.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація