Опубліковано перші зображення електричного пікапа від BYD

Опубліковано перші зображення електричного пікапа від BYD

04 квітня 2024
0

Китайський бренд BYD планує презентувати перший власний середньорозмірний електричний пікап в кінці цього року, однак зображення прототипа вже з'явились в мережі.

Компанія планує розширювати свою популярність та впізнаваність на світових ринках, після того, як BYD став лідером з продажів електромобілів у світі в 2023 році, обійшовши Tesla.

Хоч Tesla повернула собі лідерство після першого кварталу 2024 року, BYD все ще планує отримати 50% ринку електромобілів в Китаї, запустити виробництво в Таїланді та представити кілька нових моделей.

Деякі з них, зокрема новий пікап, мають бути представлені у Європі. Зображенням новинки поділились видання CnEVPost. Повідомляється, що компанія має намір продавати його по всьому світу, а сам пікап більший за новий Toyota Hilux.

Подейкують, що пікап презентують під новим брендом BYD «F», який також відомий як Formula Bao та Fang Cheng Bao. Точні характеристики моделі поки не відомі.

Цікаво, що в Китаї пікапи класифікують як легкі вантажівки й уряд наклав на цей клас декілька суттєвих обмежень. Тому, можливо, це стало ще однією з причин, чому компанія вирішила продавати його на інших світових ринках.

Конкурентом пікапа від BYD можна вважати модель Radar RD6, розроблену компанією Geely. Модель продається з 2022 року й, що показово, Geely також не займалася маркетингом авто в Китаї, а зосередилась на продажах RD6 на світових ринках, налагодивши торік виробництво автомобіля в Лаосі.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація