Опубліковано перші зображення нового Volkswagen Atlas

Опубліковано перші зображення нового Volkswagen Atlas

09 червня 2024
0

Нещодавно фотошпигунам вдалося зафіксувати перші тестові зразки другого покоління найбільшого кросовера Volkswagen, завдяки чому ми можемо скласти початкове уявлення про його зовнішній вигляд.

Кросовер Volkswagen Atlas першого і єдиного поки що покоління з'явився в 2016 році. На деяких ринках паркетник пропонується під ім'ям Teramont. У 2020 році модель отримала рестайлінг, а зараз проходять випробування зразки другої генерації, які днями помітили фотошпигуни.

На перший погляд може здатися, що це не нова модель, а черговий рестайлінг. Кузов має практично такі самі пропорції, проте кузовні панелі абсолютно нові. Передня частина поки що замаскована під нинішній кросовер, проте вже проглядаються риси трапецієподібної решітки радіатора і фар, які можуть перегукуватися з Гольфом останнього покоління.

Боковини зберегли характерні хвилеподібні виштамповки, проте вони трохи змінилися формою і тепер розташовані вище. Дверні ручки тепер знаходяться під цим виштампуванням (а не над ним, як на нинішній моделі) і, судячи з фотографій тестових зразків, можуть бути зроблені висувними. Також зміниться форма бокового скління у задній частині, яка стане більш традиційною. Ззаду очікуються нові ліхтарі, що формою перегукуються з передньою оптикою, також вже видно трохи нижчу нішу номерного знака без різких виштамповок з боків.

Офіційно підтвердженої інформації про оснащення нового кросовера поки що немає, проте можна припустити, що він буде побудований на модернізованій версії платформи MQB, яку використовує нинішній Atlas. Відповідно до нинішніх тенденцій в автомобілебудуванні, новинка може отримати низку гібридних модифікацій, а базовим мотором стане бензиновий 2.0 TSI. Такий є і у нинішнього кросовера, а окрім нього можна вибрати атмосферний 3.0 VR6 потужністю 280 к.с.

Прем'єра новинки очікується наступного року.

Джерело: Колеса

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація