Опубліковано рендери нового Renault Espace

Опубліковано рендери нового Renault Espace

07 лютого 2023
0

В інтернеті з'явилися рендери Renault Espace шостого покоління. Його презентують навесні і вже підтверджено, що він буде не мінівеном, а кросовером. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Оскільки попит на мінівени падає, а популярність кросоверів зростає, новий Renault Espace змінить формат. У лінійці марки він займе нішу Renault Koleos, який незабаром знімуть із виробництва.

По суті новий Espace стане подовженою семимісцевою версією кросовера Renault Austral. У Renault вирішили піти шляхом марки Peugeot, в лінійці якої є кросовери 3008 і 5008.

Судячи з рендерів, кросовер Renault Espace мало відрізнятиметься від Austral. У нього такі ж С-подібні фари, широкі грати радіатора та рельєфні боковини. Впізнається авто за подовженим заднім обвісом.

Новий Renault Espace буде на 200 мм довшим за Austral (4710 мм), а колісна база додасть 70 мм - до 2737 мм. Це дозволить додати третій ряд сидінь у салоні, а об'єм багажника перевищить 500 л. Віртуальну панель приладів та великий 12-дюймовий тачскрін також запозичать у молодшого брата.

Renault Espace 2023 буде збудовано на платформі CMF-CD. Його оснащуватимуть бензиновими турбомоторами об'ємом 1,3 л (140 і 158 к.с.), а також 200-сильною гібридною установкою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація