Опубліковано шпигунські фото компактного електрокара KIA EV2

Опубліковано шпигунські фото компактного електрокара KIA EV2

23 жовтня 2024
0

KIA активно готується до запуску нового компактного електромобіля EV2, який стане доповненням до лінійки електричних SUV бренду. Нещодавно з'явилися перші шпигунські фотографії цієї моделі, дизайн якої нагадує старші моделі - EV3, EV5 та EV9. Незважаючи на камуфляж, можна помітити сучасні й гострі форми, що вже стали характерними для електромобілів KIA.

KIA EV2 стане першою моделлю бренду, яку будуть виробляти в Словаччині, що підкреслює її важливість для європейського ринку.

Офіційна презентація новинки очікується у 2025 році, а ціна, за попередніми даними, складе менш ніж 30 000 євро, що робить EV2 доступним варіантом для тих, хто шукає компактний і економічний електромобіль.

Ця модель буде побудована на платформі E-GMP, що використовується для всіх нових електромобілів KIA. Очікується, що EV2 буде оснащена одним електродвигуном і бюджетною версією зарядки. Крім того, для шанувальників швидкої їзди планується випуск спортивної версії GT, що додасть динаміки та потужності в модельний ряд.

Джерело: SPEEDME
Фото: AutoSpy

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація