Опубліковано шпигунські фото нового Mercedes-Benz EQG

Опубліковано шпигунські фото нового Mercedes-Benz EQG

21 березня 2023
0

Mercedes-Benz готує свою електричну версію популярного позашляховика G-Class під назвою EQG. Електричний «Гелендваґен» може вийти пізніше цього року разом із потенційною оновленою моделлю з ДВЗ. У Мережі з'явилися нові фото електричного прототипа.

Однією з найкращих переваг EQG є те, що він не жертвує своїм характерним квадратним виглядом заради аеродинамічної ефективності, яку намагаються покращувати усі автовиробники при випуску нового електрокара. У результаті Mercedes-Benz вигадує трюки в інших місцях, щоб допомогти позашляховику зменшити опір повітря. Найцікавішим з таких трюків є невеликі вирізи на крилах, тоді як інші приклади включають більш гладку конструкцію кузова та більш аеродинамічні колеса (на цьому прототипі встановлені звичайні колеса).

Це перші фото, на яких помітно квадратну коробку концепту на задніх вантажних дверях, де у попередників розміщувалася запаска, а тепер тут ховається зарядне обладнання. Що стосується зарядки та акумуляторів загалом, від Mercedes-Benz не було жодної інформації щодо специфікацій діапазону, але вони зазначали, що запропонують додатковий пакет розширеного діапазону, який використовує спеціальну хімію кремнієвих анодів. Це дозволить збільшити щільність енергії на 20-40% порівняно з традиційною батареєю, що має забезпечити збільшення радіуса дії для батареї такого ж розміру.

Роботу EQG забезпечуватимуть чотири електродвигуни - по одному на кожне колесо, які вироблятимуть поки невідому кількість кінських сил, однак Mercedes-Benz запевняє нас, що позашляховик матиме «величезну тягову силу та керованість». Така установка чотирьох двигунів дозволить EQG виконувати «G-повороти» у стилі танка, коли двигуни на лівому та правому колесі обертаються в протилежних напрямках, щоб транспортний засіб повертався на місці.

Джерело: META.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація