Опубліковано шпигунські фото оновлення електричного «X3 Neue Klasse»

Опубліковано шпигунські фото оновлення електричного «X3 Neue Klasse»

21 листопада 2023
0

Новий електричний кросовер BMW помітили під час випробувань на дорогах загального користування у Німеччині, що вперше демонструє стиль Neue Klasse, прийнятий для нового покоління електромобілів бренду.

Електричний кросовер, який має надійти у продаж у 2026 році, був помічений в камуфляжі, який приховував більшу частину його кузова, хоча деякі елементи залишилися на видноті.

Наприклад, очевидно, що кросовер матиме новий дизайн передньої решітки, схожий на той, який можна побачити на концепті BMW Vision Neue Klasse, представленому на автосалоні в Мюнхені на початку цього року. Також можна побачити новий дизайн передніх і задніх фар, а також нові легкосплавні диски та дверні ручки.

Випробування BMW також дали підказку щодо розміру нового електрокросовера. Схоже, що він має такі ж пропорції, як і BMW iX3 на базі фірмової платформи CLAR. Це означає, що він надійде в продаж як конкурент майбутніх Audi Q6 E-tron і Mercedes EQC.

Що стосується інтер'єру, то позашляховик Neue Klasse, який ще не отримав назву, буде оснащений безліччю нових технологій. Як і Vision Neue Klasse, він використовуватиме високорозвинене дев'яте покоління інформаційно-розважальної системи BMW iDrive - у комплекті з панорамним проєкційним дисплеєм, інтерфейсами з керуванням жестами та голосовим керуванням, водночас зосереджуючись на екологічності, просторі та забезпечуючи «тепле» оточення, яке кардинально відрізнятиметься від сучасних автівок BMW.

Джерело: META.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація