Опубліковано зображення Peugeot 3008 наступного покоління

Опубліковано зображення Peugeot 3008 наступного покоління

02 серпня 2023
2

Наближається дебют нового кросовера від Пежо, і компанія кілька тижнів тому розповсюдила тизери моделі, які дозволяють розглянути основні деталі її зовнішнього вигляду.

Компактний кросовер Peugeot 3008 був уперше представлений у вересні 2008 року на Паризькому автосалоні. Сьогодні на конвеєрі друга генерація, прем'єра якої відбулася у 2016 році на тому ж шоу, а через чотири роки модель отримала рестайлінг. підходить час для планової зміни поколінь і французька компанія вже неодноразово публікувала різні зображення автомобіля.

У третьому поколінні 3008-й кардинально зміниться зовні, тепер він буде зроблений у так званому стилі крос-купе із заваленими задніми стійками. До речі, минулого року французи продемонстрували подібну модель - крос-ліфтбек Peugeot 408. Від нього 3008 відрізнятиметься вищим кузовом, а також оригінальним оформленням передньої частини.

Тут з'являться простіші за формою фари головного світла, з ними стикуватимуться три фірмові вертикальні смужки світлодіодних ходових вогнів. Боковини також виконані трохи простіше за рахунок меншої кількості выштамповок, а основна з них - строго горизонтальна, що проходить трохи нижче ступінчастої підвіконної лінії. Ззаду найбільш характерним елементом є ліхтарі із трьома нахиленими сегментами світлодіодів. Крім того, кросовер отримає (як мінімум, як опцію) колісні диски з кольоровими вставками.

Вже відомо, що новий 3008 стане першою серійною моделлю корпорації Stellantis на модульній платформі STLA Medium, анонсованій в 2021 році разом з трьома іншими новими платформами - STLA Small, STLA Large і STLA Frame. Вони спочатку розроблялися під електромобілі, проте не виключена поява і версій кросовера з двигунами внутрішнього згоряння. Прем'єра новинки відбудеться восени цього року.

Джерело: Колеса
Фото: Motor1

Обговорення новини

Mykola Shulga  

Кто-то может назвать это одороблом кто-то уродцем кто-то просто скажет норм - но всё-же это точно не то что можно назвать совершенством дизайна и точно не за такой дизайн люди готовы платить деньги даже идя на компромисс в технической части.

+2-2ВІДПОВІСТИ  
TanDEN  

Це не офіційні фото, а фантазіїї дизайнеірів з огляду на закамуфльований прототип з тестів.

+5-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація