Опубліковані перші фото флагманського кросовера Chery Tiggo 9

Опубліковані перші фото флагманського кросовера Chery Tiggo 9

17 серпня 2022
0

Розкрито перші подробиці флагманського кросовера Chery Tiggo 9. Найбільший і найдорожчий кросовер китайської марки мають представити восени. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Chery Tiggo 9 помітили під час тестів у Китаї. Кросовер не прикрили камуфляжем, як часто буває у таких випадках, що дало змогу розглянути його дизайн.

Зовнішній вигляд Tiggo 9 виконаний у новому стилі, який дебютував на Chery Omoda 5. Автомобіль має величезну решітку радіатора і тоненькі світлодіодні фари, а дверні ручки виконані висувними.

Кросовер Chery Tiggo 9 побудований на сучасній платформі Т2Х. Він досягає 4780 мм у довжину при колісній базі 2800 мм. Салон авто не показали, але відомо, що він буде просторим та запропонують версії на п'ять, шість і сім місць.

Китайський кросовер дебютує з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,6 л (197 к.с.) та 2,0 л (261 к.с.). Пізніше може з'явитися 326-сильний плаг-ін гібрид Chery Tiggo 9 з силовою установкою від преміальної моделі Exeed AtlantiX. Всі версії отримають 7-ступінчасту КПП із двома зчепленнями, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація