Опубліковані зображення салону розкішного кросовера Exeed AtlantiX

Опубліковані зображення салону розкішного кросовера Exeed AtlantiX

31 липня 2022
0

Китайська компанія Exeed показала зображення інтер'єру нового кросовера AtlantiX, прем'єра якого намічена на листопад цього року. Салон концептуального автомобіля, виконаний у мінімалістичному стилі, практично нічим не відрізнятиметься від серійної моделі. У новому кросовері китайський виробник використав передові технічні та цифрові рішення, які нададуть максимальний комфорт водію та пасажирам.

Перше на що звертаєш погляд у салоні - величезний безрамковий дисплей мультимедійної системи діагоналлю 24,6 дюйми, який зливається із цифровою панеллю приладів.

Екран оснащений функцією персональної адаптації під водія, що зможе змінювати зони відображення інформації під час руху. Ще два дисплеї розмістили на спинках передніх крісел. Причому зображення на екранах підлаштовуватимуться під висоту очей задніх пасажирів.

Ще однією відмінністю інтер'єру стали крісла, виконані в «космічному» стилі. На думку дизайнерів, така форма сидінь забезпечить максимальний комфорт та додатковий огляд усім пасажирам. Очікується, що кросовер отримає дволітровий турбомотор, укомплектований автоматичною трансмісією та системою повного приводу.

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація