Опубліковано фото оновлених кросоверів Mercedes-Benz: GLE та GLS

01 листопада 2022
0

В Каліфорнії проходять частину обов'язкової програми випробувань оновлені кросовери Mercedes-Benz GLE та GLS. Базовий GLE дебютував чотири роки тому, великий GLS у строю вже три з половиною роки, тому зараз якраз настав час для планового рестайлінгу.

Судячи з фото, оновлення виявиться зовсім легким і не торкнеться кузовного заліза. Обидві моделі отримають новий передній бампер, який і прихований камуфляжем на тестових прототипах. Будуть перероблена решітка радіатора, тоді як задній бампер, швидше за все, залишиться колишнім.

Зате GLE точно отримає інші фари: секція поворотника, що світиться, у прототипу відрізняється від нинішньої у серійних машин. Під камуфляжем приховані й задні ліхтарі. Але у великої моделі Mercedes GLS фари залишилися колишніми. Серйозних змін в інтер'єрі не варто чекати, хіба що з'явиться чергова ітерація медіасистеми MBUX.

Та й передумов для масштабних технічних доробок немає: GLE та GLS спочатку мали сучасні агрегати з мерседесівського асортименту, які поки що залишаються у строю.

Прем'єра оновлених моделей очікується наприкінці поточного чи на початку наступного року

Джерело: MMR
Фото: Авторевью

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація