Опубліковано фото оновленого Hyundai i20

Опубліковано фото оновленого Hyundai i20

01 грудня 2022
0

Компанія Hyundai готується до випуску оновленого хетчбека Hyundai i20. Фотошпигуни вже помітили його під час дорожніх тестів у Південній Кореї.

Перше покоління Hyundai i20 з'явилося у 2008 році. Наразі покупцям пропонують його третє покоління. Очікується, що у 2023 році розпочнеться продаж оновленого i20.

Незважаючи на сильний камуфляж тестового прототипу зрозуміло, що оновлення у Hyundai i20 будуть досить великими. Так, цей субкомпактний хетчбек отримає нові бампери, нову радіаторну решітку, нові фари та нові задні ліхтарі.

У салоні теж відбудуться зміни, але які конкретно - поки сказати важко. Фотошпигуни не змогли сфотографувати салон цієї новинки. Можливо, з'явиться нове обладнання та нові технології.

У лінійці двигунів, якщо зміни відбудуться, то мінімальні. Покупцям, як і раніше, пропонуватимуть версії з бензиновими та дизельними моторами. «М'яка» гібридна силова установка стане більш ефективною. Коробка передач - механічна чи автоматична, залежно від двигуна. Привід - лише передній.

Hyundai, мабуть, почне продавати оновлений Hyundai i20 у 2023 році. Однак точної дати прем'єри цієї новинки ще немає.

Джерело: Today.ua
Фото: Autocar India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація