Опубліковано фото салона оновленого пікапа Toyota Tacoma

Опубліковано фото салона оновленого пікапа Toyota Tacoma

05 лютого 2023
0

У мережі показали інтер'єр оновленого пікапа Toyota Tacoma 2024 року. На шпигунських фото видно оновлений інтер'єр з новим рульовим колесом та центральною консоллю.

Як і у випадку із актуальною версією, інформаційно-розважальний екран розташований у верхній частині стійки по центру. На екрані відображається музика, яка відтворюється зі смартфона або іншого зовнішнього пристрою, і є піктограми різних функцій меню. Сам дисплей виглядає трохи більшим ніж 8-дюймовий екран поточної моделі.

Оновлений пікап матиме два двигуна на вибір. Це 4-циліндровий агрегат з турбонаддуванням та робочим об'ємом у 2,4 літра, який є у моделі Highlander 2023 року. Також є гібридний варіант, який поєднує в собі 2,4-літровий 4-циліндровий турбомотор та електричний двигун.

Раніше стало відомо, що найпопулярніший пікап Toyota отримав екстремальну спортивну версію. Йдеться про Toyota Hilux, який доопрацювали у спортивному підрозділі Gazoo Racing. Автомобіль отримав потужніший турбодизельний мотор на 224 кінські сили та посилену підвіску для бездоріжжя.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація