Опубліковано фото салону позашляховика Tank 700

Опубліковано фото салону позашляховика Tank 700

17 липня 2022
0

У мережі опублікували шпигунські фотографії китайського позашляховика Tank 700 від концерну Great Wall, зроблені під час дорожніх випробувань. На кадрах частково вдалося відобразити інтер'єр майбутньої новинки, який не дуже відрізняється від оформлення салону концептуальної моделі, представленої минулого року. Судячи з усього, брутальний позашляховик отримає строгий інтер'єр з безліччю фізичних кнопок та компактним селектором коробки передач.

На фото можна побачити аналогову панель приладів, розділену на три окремі секції. Також в інтер'єрі виділяється великий горизонтальний екран мультимедійної системи, розташований у центрі торпедо. Під дисплеєм знаходяться безліч фізичних кнопок, які відповідають за різноманітний функціонал. Крім того, на знімках видно багатофункціональне кермо з кнопками управління клімат-контролем, а також компактний селектор коробки передач.

Tank 700 отримає рамну конструкцію та брутальну зовнішність, яка відрізняється масивними бамперами та решіткою радіатора горизонтальної орієнтації. Крім того, позашляховик матиме світлодіодну оптику і розширені колісні арки. Очікується, що під капотом моделі розмістять трилітровий наддувний V6, віддача якого становитиме 354 кінські сили. Разом із агрегатом працюватиме дев'ятидіапазонний «автомат».

Прем'єра Tank 700 відбудеться у Китаї до кінця 2022 року.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація