Опубліковано незалежні рендери нового BMW X6

Опубліковано незалежні рендери нового BMW X6

10 листопада 2022
0

BMW готує планове оновлення крос-купе X6 третього покоління (G06), яке вийшло на ринок восени 2019 року. Дата прем'єри оновленої версії ще не озвучена, але у мережі з'явилися неофіційні рендери майбутньої новинки.

На думку авторів, кросовер отримає новий передній бампер з вузькими вертикальними вставками по краях та ширший повітрозабірник. Передня оптика з гранованими світлодіодними вогнями буде помітно ужчою. При цьому передні крила, капот та «ніздрі» фірмової решітки радіатора залишаться колишніми. На кормі обмежаться оновленою графікою світлодіонних ліхтарів у стилі нового флагманського кросовера BMW XM. У топових модифікаціях можуть з’явитись нові здвоєні патрубки вихлопної системи.

У салоні оновленого BMW X6 очікуються новий селектор перемикання коробки та пара дисплеїв, поєднаних в один блок, як у останніх новинок марки.

За деякими даними, у модифікації X6 M60i крос-купе оснастять 4,4-літровим TwinTurbo V8 потужністю 530 к.с. Такий агрегат встановлено на найпотужнішу модифікацію кросовера BMW X7, який пережив оновлення навесні 2022 року.

Офіційного підтвердження цієї інформації, як і фото оновленого BMW X6, наразі немає. Що з перерахованого вище виявиться правдою, ми дізнаємося тільки під час прем’єри.

Джерело: Авто Центр
Фото: Колеса

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація