Опубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного покоління

Опубліковано нові фото Volkswagen Tiguan наступного покоління

21 листопада 2022
1

Компанія Volkswagen продовжує дорожні випробування прототипів кросовера Tiguan нової генерації. Один із них нещодавно знову помітили на дорогах загального користування та сфотографували.

Судячи з усього, радикально зовнішність нового «Тігуана» не зміниться. Новинка лише дещо може зрости в габаритах (що може стати приводом для появи семимісної версії), а дизайн «освіжать» нові бампери, фари та ліхтарі з іншою «начинкою» і нова решітка радіатора.

В основу Volkswagen Tiguan третього покоління ляже модульна платформа MLB Evo, яка дозволить оснащувати його не лише традиційними (бензиновими та дизельними), а й гібридними силовими установками. На цій же архітектурі побудовані «восьмий» Volkswagen Golf, а також актуальні версії Audi A3 та Skoda Octavia.

Стандартно кросовер буде оснащуватись 1,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 150 к.с.. Більш «дорожчим» версіям можуть дістатися турбодизельні мотори на 150 і 200 к.с., а «топовий» варіант може отримати гібридну силову установку, що працює за схемою «м'якого» гібрида».

Джерело: MMR
Фото: AutoExpress

Обговорення новини

Ігор Вишнецький  

Тігуан який дуже хотів бути Туарегом)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація