Опубліковано нові зображення оновленого Volkswagen Tiguan

Опубліковано нові зображення оновленого Volkswagen Tiguan

08 грудня 2022
0

Портал Motor1 опублікував світлини із випробувань кросовера Volkswagen Tiguan нового покоління. На знімках видно, що німецький виробник намагався замаскувати автомобіль під попередню модель, проте автомобіль виглядає більш масивним і з більш м'якими і плавними лініями кузова.

Судячи зі знімків, виробник намагається уникнути незграбних форм. Оновлений екстер'єр має подібність до електричного кросовера VW ID.4. Поки що немає офіційної інформації про те, чи буде Volkswagen випускати кілька модифікацій кузова або запустить виробництво автомобіля в одному розмірі.

У салоні авто з'явиться сенсорний монітор ID-esque. У моделі попереднього покоління інформаційно-розважальна система була інтегрована у центральну консоль. Наразі монітор вбудований у панель під кутом.

Основна частина змін торкнулася силової установки кросовера. Швидше за все, кросовер почнуть збирати на оновленій платформі MQB, а до гамми силових агрегатів увійдуть бензинові та дизельні двигуни, що відповідають стандарту Євро-7. Не виключено, що Tiguan отримає комплектацію із гібридною силовою установкою.

Дати релізу Tiguan третього покоління наразі невідомі.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація