Опубліковано патентні зображення електрокара Audi A6

04 лютого 2023
0

В інтернет потрапили патентні зображення Audi A6 шостого покоління. Седан мають презентувати наприкінці 2023 чи 2024 року. Про це повідомляє сайт The Drive.

Новий Audi A6 стане електромобілем і отримає приставку e-tron у назві. Так його відокремлять від бензинового А6 нинішнього покоління, який спочатку випускатиметься паралельно зі своїм наступником.

Електромобіль Audi A6 e-tron багато в чому повторює однойменний концепт-кар 2021 року і має елегантніший вигляд, ніж попередник. У нього плавні лінії кузова та похилий дах, а задня частина злегка загострена. Пластикова заглушка спереду імітує фірмову решітку радіатора Audi, а з нею поєднуються розкосі діодні фари.

Електрокар буде побудований на новій платформі PPE, яку також використовуватимуть новий Audi A8 e-tron і електричний Porsche Macan другого покоління. Автомобіль отримає акумуляторну батарею на 100 кВт.год, а його запас ходу досягне 700 км.

Відомо, що одна з версій Audi A6 e-tron отримає два двигуни загальною потужністю 600 к.с. Крім того, нещодавно головний дизайнер Audi Марк Ліхте підтвердив розробку надпотужної модифікації RS6 e-tron. Поряд із седаном запропонують і універсал Audi A6.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація