Опубліковано перші фото сімейного кросовера Mazda CX-90

Опубліковано перші фото сімейного кросовера Mazda CX-90

16 грудня 2022
6

З'явилися перші офіційні фотографії Mazda CX-90. Великий семимісний кросовер презентують у січні у США та стане новим флагманом японської марки. Знімки опублікували на сайті Mazda.

Нова Mazda CX-90 стане наступником моделі CX-9. На тизерах видно лише окремі деталі дизайну кросовера. У нього рельєфні двері багажника та довгасті ліхтарі. Швидше за все, зовнішній вигляд буде витриманий на кшталт молодшої моделі Mazda CX-60, з якою CX-90 ділить задньопривідну платформу.

Очікується, що кросовер Mazda CX-90 2023 буде дещо більшим за попередника, тобто його довжина перевищить 5 метрів, а ширина складе близько 2 м. Ключовим для моделі буде північноамериканський ринок, де люблять великі автомобілі.

У Mazda підтвердили, що кросовер отримає гібридну установку, що підзаряджається, від тієї ж моделі CX-60. Вона складається з 2,5-літрової бензинової четвірки та електромотора загальною потужністю 328 к.с. Авто зможе проїхати близько 50-60 км на електротязі.

Також на одному з тизерів видно, що кросовер Mazda CX-90 оснастять рядною шісткою. Йдеться про 3,3-літровий бензиновий турбомотор, який у CX-60 розвиває 284 к.с. Втім, не виключено, що для флагмана його потужність може підвищити.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Andriy86  

Симпатичний гіпопотамчик вийде.

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Dima8888  

В Болгарії CX-60 (phev) в максимальній комплектації практично 60 тис.$ Оцей гіпопотамчик коштуватиме приблизно за 70$ здається, а Гетьманцев зробить усе шоб так і було

+2ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Dima8888, так а в чому питання? Не вистачає на phev, купуйте дешевший варіант. Ціни в Україні на нові автівки нормальні. Не так як у Шрі Ланці з податком біля 300%, мій знайомий там x-trail купував за 120000$, чи в Індії біля 200%.

-4ВІДПОВІСТИ  
Dima8888  

Andriy86, я про те, що мазда як вони самі казали іде в преміум і тому навіть дешевий варіант стартуватиме дорожче за попередні моделі. Шрі Ланка це острівна держава, де лімітована кількість авто. Чому тоді не орієнтуватись на США чи Канаду де ціни на нові авто нижчі?

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація