Опубліковано перші фотографії оновленої Hyundai Sonata

Опубліковано перші фотографії оновленої Hyundai Sonata

02 вересня 2022
0

Hyundai Sonata вже не перший рік пророкують відставку через те, що продажі моделі не виправдовують очікування південнокорейського автовиробника. Актуальне восьме покоління седана виявиться останнім, але перш ніж Hyundai остаточно попрощається з Sonata (це може статися в 2025), модель переживе оновлення. Іншими словами, компанія підготує глибокий рестайлінг, який стане фінальним акордом у 40-річній історії Hyundai Sonata.

У розпорядженні YouTube-каналу Woopa TV виявилися шпигунські фотографії оновленої Sonata - це перше реальне підтвердження того, що новинка справді перебуває в розробці. Прототип виїхав на дорожні випробування у щільному камуфляжі, під яким ховається оновлена оптика, розташована у два яруси. Очікується, що дизайн рестайлінгової Sonata буде виконаний з огляду на новий Hyundai Grandeur, при цьому платформа і, ймовірно, силові агрегати залишаться незмінними.

Є кілька підстав для того, щоб відправити Sonata «на пенсію» в середині десятиліття. По-перше, модель стала жертвою стратегії електрифікації Hyundai Motor - до 2035 весь модельний ряд концерну повинен складатися з електромобілів. По-друге, продажі Sonata на домашньому ринку залишають бажати кращого - вона менш затребувана, ніж KIA K5 і навіть дорожчий Grandeur.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація