Опубліковано перші фотогрфії нового Ford Edge

Опубліковано перші фотогрфії нового Ford Edge

11 серпня 2022
0

В інтернет потрапили перші фото Ford Edge третього покоління. Сімейний кросовер мають презентувати наприкінці нинішнього року, а його продажі стартують на початку 2023-го. Про це повідомляє сайт Autohome.

На знімки потрапила подовжена семимісна версія Ford Edge. Кросовер помітно підріс і за розмірами наблизився до старшого Ford Explorer.

Розміри Ford Edge 2023:

  • Довжина - 5000 мм
  • Ширина - 1961 мм
  • Висота - 1773 мм
  • Колісна база - 2950 мм

Дизайн моделі радикально змінився та виконаний у дусі нового Ford Mondeo. Широка решітка радіатора поєднується з тоненькими діодними фарами, а дверні ручки стали висувними.

Салон Ford Edge 2023 ще не показали, але, напевно, за прикладом Explorer і Mondeo кросовер отримає великий дисплей на всю ширину передньої панелі.

Базова модифікація збереже 2,0-літровий бензиновий турбомотор, але його потужність зросте з 245 до 251 к. с. На американському ринку збережуться V6, а ось європейських турбодизелів, очевидно, більше не буде. Згодом з'явиться ще й гібридна версія. Новий Ford Edge отримає 8-ступінчасту автоматичну КПП та буде доступний із переднім або повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація