Опубліковано перші знімки оновленого універсалу Skoda Superb

Опубліковано перші знімки оновленого універсалу Skoda Superb

20 вересня 2022
0

Компанія Skoda почала тестувати на дорогах загального користування оновлений універсал Skoda Superb Combi, який продаватиметься як модель 2023 року. Фотошпигуни помітили його на дорогах Європи.

У той час, як багато автовиробників роблять акцент на кросовери, компанія Skoda продовжить пропонувати покупцям універсали. Хоча в лінійці чеського автогіганта вже є чимало кросоверів.

Оновлений Superb Combi тестують у сильно закамуфльованому вигляді. Проте зрозуміло, що в нього змінилася передня та задня частини. Так, радіаторна решітка тепер більше, ніж раніше. Змінився також передній бампер, задні ліхтарі стали вуже. Загалом, у нас склалося враження, що оновлений Skoda Superb Combi трохи більший, ніж модель поточного року випуску. Мабуть, це пов'язано з тим, що в його основі тепер лежить модернізована платформа MQB.

За чутками, цей універсал отримає цифрову панель приладів і сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи.

До лінійки двигунів увійдуть бензинові та дизельні силові агрегати, які відповідають стандарту Євро-7. Крім того, покупцям, найімовірніше, запропонують гібридні версії.

Skoda представить оновлений Skoda Superb Combi у другій половині 2023 року. Скільки він коштуватиме - поки що не відомо.

Джерело: Today.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація