Опубліковано перше фото салону Toyota Grand Highlander 2024

Опубліковано перше фото салону Toyota Grand Highlander 2024

04 лютого 2023
0

Toyota Grand Highlander 2024 модельного року представлять 8 лютого, а поки що компанія опублікувала фотографію, яка дозволяє оцінити простір салону.

Toyota описує новий Grand Highlander як активний сімейний круїзер. Стверджується, що на третьому ряду достатньо місця для комфортного розміщення ніг дорослих чи семи одиниць багажу.

На фотографії салону видно, що з боків третього ряду є великі підсклянники. Також є місце для заряджання мобільних пристроїв.

Більш ранній тизер показав задню частину Grand Highlander. Якщо стандартна модель має вузькі задні ліхтарі з гострими краями, то у цього автомобіля фари мають квадратну форму. Назва моделі знаходиться в центрі під заднім склом. На тизері було видно значок Hybrid Max.

Highlander в даний час доступний з 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який розвиває потужність 265 к.с. і 419 Нм крутного моменту. Також є гібрид з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном та двома моторами загальною потужністю 243 к.с. Поки не ясно, чи Grand Highlander буде доступний з одним з цих силових агрегатів.

Передбачається, що Grand Highlander вийде і під брендом Lexus, отримавши назву TX. Він виявиться між RX і GX. Автовиробник подав заявку на реєстрацію товарних знаків для TX550H+, TX500H та TX350, припускаючи можливість наявності кількох силових агрегатів.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація