Опубліковано перший тизер найбільшого кросовера Toyota

Опубліковано перший тизер найбільшого кросовера Toyota

03 грудня 2022
1

З'явився перший офіційний тизер Toyota Grand Highlander. Найбільший кросовер Toyota презентують 8 лютого на автошоу у Чикаго. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Раніше прототипи моделі бачили на тестах, але вони були прикриті камуфляжем. На зображенні можна побачити тільки задню частину автомобіля з великими фарами, сріблястим молдингом на дверях багажника і спойлером на даху. За дизайном авто більше нагадує нову Toyota Sequoia 2023, ніж Highlander.

Проте, з технічного погляду кросовер Toyota ближчий саме до Highlander, адже використовує подовжену його платформу TNGA-K. Довжина авто перевищить 5 метрів та запропонують версії на 7 та 8 місць.

Поки подробиць про нову модель небагато. Відомо, що кросовер буде дорожчим і багатше оснащеним, ніж Toyota Highlander. Топова модифікація отримає гібридну установку Hybrid Max, знайому з Toyota Crown 2023. Бензинова 2,4-літрова турбочетвірка та електроlдвигун сумарно розвивають 345 к. с. Також заявлено, що у авто буде розкішний побратим - його назвуть Lexus TX.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Американським матусям і їх діточкам буде до вподоби.

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація