Опубліковано рендер нової Skoda Fabia

Опубліковано рендер нової Skoda Fabia

28 вересня 2022
3

Skoda Fabia в наступному поколінні може отримати електричну силову установку, тому дизайнери Motor1 вирішили уявити, як міг би виглядати цей електрокар.

Як основу для рендера було взято концепт Vision 7S. Його передок дизайнери майже повністю перенесли на «компакт». Проте є й відмінності. Наприклад, на рендері відчутно більша псевдорешітка радіатора, та й бампер відрізняється.

Згідно з інформацією видання Autocar, електрична Fabia стане одним із останніх автомобілів концерну на платформі MEB. Ця архітектура лежить в основі багатьох моделей концерну VW Group, але в середньостроковій перспективі її замінять новими платформами PPE та SSP.

До речі, крім Fabia планується випуск і кількох інших машин, серед яких міський електрокар, кросовер і ще дві моделі. Щоправда, більше подробиць не було розкрито.

Не виключено, що під міським автомобілем у компанії розуміють аналог Volkswagen ID.2 та Cupra UrbanRebel, анонсованих на 2025 рік. Таким чином, майбутній міський електрокар від Skoda може виявитися меншим, ніж Fabia. Однак у цьому випадку на чільне місце постає питання ціни, яке дуже важливе для таких компактних моделей.

Джерело: InsideEVs
Фото: Motor1

Обговорення новини

deavy  

Це ж KIA

+2ВІДПОВІСТИ  
vad72  

больше на KAMIQ похоже

+1ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

Це фантазія журналістів.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація