Опубліковано зображення нового конкурента Toyota Highlander

Опубліковано зображення нового конкурента Toyota Highlander

28 серпня 2022
0

Китайська компанія Roewe опублікувала фотографії нового флагмана - кросовера RX9, який стане конкурентом Toyota Highlander. Він дебютує на автосалоні в Ченду, отримає трирядний салон та 235-сильний турбомотор у парі з дев'ятидіапазонною автоматичною коробкою передач. Крім того, позашляховик буде виконаний у новому дизайнерському стилі, відмінними рисами якого стануть величезна решітка радіатора та вузькі фари.

Бренд Roewe належить концерну SAIC. Модельний ряд марки включає десять моделей, а незабаром до нього додадуть кросовер RX9. Флагман лінійки Roewe в Китаї буде виконаний у новому дизайнерському стилі, хоча якихось серйозних відмінностей від «пробуджування ритму» (Rythm Wake-Up), що використовувалося раніше, у нього немає.

Позашляховику дісталися широка «паща» решітки радіатора, висувні ручки дверей та вузькі фари. Салон прикрасив цифровий кластер із зламами, що поєднав «приладку», основний екран медіасистеми та додатковий дисплей для пасажира. В оздобленні застосовані кілька видів шкіри та пластик з текстурою «під дерево».

На знімках Roewe RX9 показаний у дорогому виконанні з роздільними кріслами другого ряду. Однак буде і семимісцевий варіант зі звичайним диваном. У довжину автомобіль сягає майже п'ять метрів, тобто з великих кросоверів з несучим кузовом він за габаритами близький до Toyota Highlander і Volkswagen Teramont. В рух «дев'ятку» приводитиь турбомотор 2.0 з віддачею близько 235 сил.

Трансмісія - дев'ятидіапазонний автомат. Повний привід - лише у дорогих комплектаціях. Не виключено, що модель у майбутньому продаватиметься на глобальних ринках, але вже під маркою MG, яка теж належить SAIC.

Джерело: Roewe

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація