Опуліковано зображення нового електро-універсала VW Passat

Опуліковано зображення нового електро-універсала VW Passat

23 січня 2023
0

У другій половині поточного року компанія Volkswagen має намір представити нове покоління універсала Passat, яке стане дев'ятим в історії моделі. Прототипи новинки, які активно проходять дорожні випробування, неодноразово потрапляли в об'єктиви фотошпигунів. На основі цих знімків зробили перші рендери.

Автомобіль залишиться пізнаваним і збереже характерну для нього пряму лінію. При цьому форма кузова стане аеродинамічнішою, в задні плечі більш вираженими. Passat 2023 отримає сучасні фари, які з'єднані між собою тонкою світлодіодною смугою, що проходить через вузьку решітку радіатора і емблему. У бампер інтегрований широкий повітрозабірник, а трохи вище помітні вертикальні прорізи повітроводів. Тож за охолодження двигуна можна не переживати.

На кормі видно більш традиційні великі ліхтарі та тонкий бампер, що звільнив місце для великих дверей багажника. Спойлер на даху став трохи виразнішим. Відомо, що в основі нового універсала лежить модернізована платформа MQB, яка дозволила Volkswagen збільшити колісну базу моделі і тим самим зробити салон більш просторим і комфортним.

У оснащення моделі увійшла сучасна цифрова панель приладів, мультимедійна система з великим, імовірно 15-дюймовим екраном. Під ним знаходяться кнопки та повзунки клімат-контролю. Також Passat 2023 отримав розширений пакет систем допомоги водію та асистентів безпеки. Очікується і система автономного керування 2+ або навіть рівня 3.

Новий універсал буде доступний з тими ж бензиновими і дизельними двигунами, які доповнять стартер-генераторами, щоб вписати в жорсткі норми за викидами СО2. Запропонують і версію з гібридною установкою з модулем, що підключається. PHEV буде поєднувати в собі 1,5-літровий бензиновий двигун TSI Evo2 та електромотор. Сумарна віддача - 268 к.с.

Виробництво новинки налагодять на заводі Volkswagen у Братиславі, Словаччина. Після припинення випуску Ford Mondeo та Opel Insignia конкурентами Passat у сегменті D стали Peugeot 508, Audi A4 та BMW 3-ї серії.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація