Пальне вроздріб продовжує дешевшати

Пальне вроздріб продовжує дешевшати

06 січня 2023
0

Низка операторів роздрібного ринку за тиждень, який перейшов із минулого року в теперішній (30 грудня - 06 січня), знизили вартість як бензинів, так і дизельного пального (ДП). Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи «А-95».

Зокрема бензин А-95 здешевшав на 1 грн/л у мережах ОККО, WOG, Amic, а також UPG і «Нефтек». На АЗС мережі KLO він втратив 92 коп./л. Найдорожче «п'ятірку» продають у мережах «Нефтек» і «Авіас» - за 53 грн/л, найдешевше - на АЗС UPG, за 49 грн/л.

А-95+ найбільше здешевшав на АЗС «Манго» - на 2 грн/л, найменше - на 42 коп./л - на АЗС KLO. На ОККО і WOG він втратив по 1 грн/л відповідно. Найдорожче А-95+ відпускають на АЗС мережі Socar - за 55,99 грн/л, найдешевше - за 49 грн/л - у мережі Prime, тоді як середня ціна становить 52,49 грн/л.

Що ж до дизельного пального, то найбільше - 2 грн/л - воно втратило на автозаправних станціях мережі «Нефтек». Найменше ДП здешевшало - на 26 коп./л - на АЗС «БРСМ-Нафта». Найдорожче дизпальне продає мережа Socar - за 57,99 грн/л, преміум-мережі ОККО й WOG, а також «Нефтек» тримають ціну на рівні 56 грн/л.

У середньому по країні «п'ятірка» за тиждень, що минув, здешевшала на 50 коп./л, А-95+ - на 62 коп./л, дизпальне - на 10 коп./л.

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація