Партнер Stellantis в Україні ТОВ «Автоспецпром» повторно отримав європейський сертифікат відповідності

Партнер Stellantis в Україні ТОВ «Автоспецпром» повторно отримав європейський сертифікат відповідності

12 жовтня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Концерн Stellantis та ТОВ «Автоспецпром» продовжують плідну співпрацю в питаннях виготовлення автомобілів швидкої медичної допомоги на основі моделей PEUGEOT Boxer, PEUGEOT Partner та CITROEN Jumper, CITROEN Berlingo. Адже ці автомобілі вже довели свою надійність та витривалість, вони мають економічні дизельні двигуни та посилену задню підвіску, а простора кабіна забезпечує комфорт для водія та пасажирів протягом багатогодинних робочих змін.

«Автоспецпром» є найбільшим українським виробником автомобілів швидкої медичної допомоги, яка займається трансформацією автомобілів PEUGEOT і CITROEN для створення «швидких». І тепер, компанія «Автоспецпром» знову довела високу якість переобладнання фургонів, з яких створюються автомобілі швидкої медичної допомоги. Так, нещодавно відбулась чергова сертифікація ТОВ «Автоспецпром» за стандартами Stellantis - і ця сертифікація була успішно пройдена. Відповідно, дію сертифікату на співпрацю подовжено до 2027 року.

Необхідно нагадати, що це вже не перша сертифікація ТОВ «Автоспецпром» від PEUGEOT та CITROEN: кілька років тому компанія вже проходила схожу європейську сертифікацію - тоді ще від Групи PSA. Для отримання сертифікату необхідно було пройти комплексну перевірку за 140 пунктами, які відносяться до 12 категорій, серед яких передбачалось наступне: розробка продукції відповідно до вимог замовника та ринку, виробничий процес повного циклу, контроль якості готової продукції, після-продажне обслуговування та сервісна підтримка клієнтів тощо.

Тобто можна стверджувати, що ТОВ «Автоспецпром» вже багато років тримає європейський рівень виробництва - доказом чого і є успішне проходження повторної сертифікації. Даний сертифікат відповідності від концерну Stellantis підтверджує якість виробництва автомобілів «Швидкої медичної допомоги» і відкриває можливість експорту українських автомобілів, в тому числі і у країни Євросоюзу. Такого результату вдалося досягти завдяки наполегливій роботі команди компанії «Автоспецпром» і бажанню створювати надійний якісний продукт, який буде служити десятки років.

Нарешті варто відзначити, що компанія «Автоспецпром» активно долучилась до важливої соціальної програми Stellantis по безкоштовному обслуговуванню та ремонту автомобілів екстреної швидкої допомоги брендів PEUGEOT та CITROEN. Таким чином, ТОВ «Автоспецпром» демонструє підтримку українського суспільства та соціальних програм Stellantis, що зараз дуже актуально.

Джерело: Stellantis Україна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація