Під іменами «Чайка» та «Волга-21» в Росії хочуть продавати качалки для тіста та пиво

Під іменами «Чайка» та «Волга-21» в Росії хочуть продавати качалки для тіста та пиво

17 липня 2022
0

Горьківський автозавод подав заяву на реєстрацію товарних знаків «Чайка» та «Волга-21». Про це повідомляє агентство «Москва», у розпорядженні якого опинилася відповідна документація. За його даними, у широкому переліку продукції, яку дозволено буде випускати під зареєстрованими товарними знаками, є качалки для тіста, амулети, килимки для миші, спідня білизна та безліч інших предметів. А ось автомобілям у списку місця не знайшлося.

Відповідно до класів міжнародної класифікації товарів та послуг (МКТУ), ГАЗ зможе випускати на ринок брендовані мачете та гайкові ключі, брелоки електронні для дистанційного керування, грілки та запальнички, амулети та монети, годинники та затискачі для краваток, календарі та шкільне приладдя, ранці та сумки. До переліку потрапило домашнє начиння, посуд та декор - пивні кухлі, виделки та ножі, качалки для тіста та ганчірки для прибирання, гірлянди різдвяні штучні з підсвічуванням та горщики для квітів.

Є у списку подушки для підтримки голови немовлят, подушечки для кімнатних тварин та приладдя для сну - гамаки та простирадла. Крім цього, під марками «Чайка» та «Волга-21» передбачено випуск одягу та взуття - чобіт, шуб, бандан і навіть спідньої білизни, а також килимків для йоги, іграшок, пива та розважальних послуг.

ГАЗ «Чайка» збиралася вручну дрібною серією з 1959 по 1988 рік і була випущена в кількості приблизно 1100 екземплярів. 21-а «Волга» побачила світ 1956 року, а зняли її з виробництва 1970-го. Седан розійшовся тиражем 640 тисяч штук і досі іноді зустрічається на дорогах.

Джерело: Агентство Москва

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація