Підтверджено гібридний Chevrolet Corvette з повним приводом

Підтверджено гібридний Chevrolet Corvette з повним приводом

08 травня 2022
0

Компанія Chevrolet показала тизер гібридного Corvette. Це перший в історії моделі повнопривідний суперкар. Його покажуть до кінця року і, за чутками, випустять у двох версії, що відрізняються не лише потужністю, а й двигуном. Молодший варіант отримає атмосферник 6.2, старший - нову бітурбовісімку.

Chevrolet Corvette восьмого покоління дебютував у 2019 році і став першим в історії серійним «Корветом» із середньомоторним компонуванням. Вже у 2020-му пішли розмови про гібридні варіанти E-Ray та Zora ZR1. Причому Zora, названому на честь творця першого Corvette Зори (Захарія) Аркуса-Дантова, пророкували «бітурбовісімку» 5.5, доповнену одним або декількома електромоторами, і сукупну віддачу близько 1014 кінських сил і 1322 Нм моменту.

Поки що ці чутки не знайшли підтвердження, проте на YouTube-каналу Chevrolet виклали відео з тестів гібридного Corvette. Його прем'єра відбудеться до кінця року, і Zora ZR1 або E-Ray (патентна заявка на цю назву була подана ще у 2015-му) виявиться не просто першим гібридним «Корветом», але також першим отримає повний привід. На відео видно, що при старті суперкара пробуксовують і передні, і задні колеса.

Тепер американські журналісти вважають, що силова установка видаватиме 600-650 сил, тобто менше, ніж у Corvette Z06 (670 к.с.). Знову ж таки, припущення не суперечить колишнім чуткам, згідно з якими Z06 повинен був розміститися між E-Ray та інфернальним Zora ZR1. Пізніше у C8 з'явиться і повністю електрична версія - це також офіційно підтверджено. У неї буде ще більше потужності та, звичайно ж, повний привід.

Джерело: Chevrolet

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація