Педаль акселератора Tesla виявилася дуже крихкою

Педаль акселератора Tesla виявилася дуже крихкою

24 липня 2023
0

Власник Tesla Model 3 Long Range 2021 року опублікував у Reddit фото педалі акселератора, що зламалася навпіл. Як зазначили коментатори, проблема в тому, що в електромобілях бренду вона виготовлена з якогось порожнистого полімеру чи пластику. Тоді як педаль гальма сталева.

Із чим пов'язане таке рішення, залишається загадкою, але, як виявилось, це не єдиний випадок. Починаючи з 2017 року, кілька власників Model S публікували фотографії зламаних пластикових педалей на форумах та у соціальних мережах. У 2019 році про подібні випадки йшлося у статті Forbes.

Один із власників навіть публічно звернувся до Tesla з проханням встановити металеву педаль акселератора з гумовою накладкою. Але точних даних про подібні поломки немає, оскільки електромобілі Tesla обслуговують спеціалізовані центри сервісу.

Заради справедливості слід зазначити, що Tesla не єдина компанія, яка використовує пластик для педалей. Це звичайна практика серед постачальників. Але було б непогано, якби виробник контролював якість та міцність використаних матеріалів. Адже йдеться про здоров'я та безпеку.

I don't think I pressed it that hard...
by u/beerbaron105 in TeslaModel3
Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація