Передсерійний прототип Chevrolet Avalanche продають за 125 000 доларів

Передсерійний прототип Chevrolet Avalanche продають за 125 000 доларів

03 червня 2023
0

У Канаді виставили на продаж перший передсерійний прототип Chevrolet Avalanche. Цей пікап був збудований у 1999 році, за два роки до початку виробництва серійної моделі. Про це розповіли на сайті The Drive.

Прототипи рідко потрапляють до рук приватних осіб, але цей Chevrolet Avalanche Base Camp є винятком. У 2006 році General Motors продали пікап після того, як він перестав виконувати функції виставкового автомобіля.

Автомобіль змінив кількох власників, після чого був доставлений до Канади. Один з власників використав пікап за призначенням, поки не зрозумів, з чим має справу. Зрештою нинішній власник Chevrolet Avalanche Base Camp вирішив виставити його на продаж за 125 тисяч доларів.

Концепт має багато відмінностей від серійної моделі. Авто пофарбоване у жовтий колір, а на кузові з'явилися пластикові накладки.

Спереду встановлений кенгурятник, який захищає решітку радіатора та бампер. На даху з'явився додатковий багажник.

У вантажній платформі встановлено повноцінну похідну кухню. У салоні також є кілька унікальних елементів, серед яких підстаканники з підігрівом та охолодженням, вбудований GPS-навігатор та DVD-плеєр з екранами у підголівниках.

Chevrolet Avalanche Base Camp оснащується 6,0-літровим двигуном V8, який не пропонувався для моделі першого покоління. Пробіг унікального авто становить лише 3148 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація