Перші фотографії китайського електропікапа Radar

Перші фотографії китайського електропікапа Radar

03 липня 2022
0

У Мережі з'явилися перші офіційні фотографії електричного пікапа марки Radar - суббренду Geely. Щоправда, опубліковано лише пару тизерів, де видно дизайн передньої частини кузова та майданчик для вантажів, а також знімки автомобіля у камуфляжі. Очікується, що перша модель Радара дебютує вже цього місяця, а на китайському ринку з'явиться до кінця цього року.

Вперше про новий бренд Geely - Radar (абревіатура від Rational Alone Discovery Accompany Romantic) - стало відомо у травні. Тоді повідомлялося, що китайці хочуть випускати під цією маркою аналоги американських пікапів Rivain. Таким чином, це будуть дуже потужні та важкі автомобілі преміум-класу.

Подробиць про технічну начинку першої моделі марки Radar поки немає. Не виключено, що новинка буде побудована з використанням модульної архітектури SEA, яка, за словами представників Geely, дозволяє будувати на ній практично будь-яку машину від компакт-кара до комерційного транспорту і суперкарів. Китайські ЗМІ також припускають, що у Radar буде кілька модифікацій - з одним, двома чи трьома електродвигунами.

Першою моделлю, побудованою на архітектурі SEA, став універсал Zeekr 001. Такий автомобіль можна купити в Китаї з силовою установкою потужністю 544 кінські сили та батареею на 100 кіловат-годин. Без підзарядки машина проїде близько 600 кілометрів.

Пікап Radar дебютує у липні, а на китайському ринку з'явиться до кінця поточного року.

Джерело: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація