Перші офіційні фото бюджетного електрокросовера Renault

Перші офіційні фото бюджетного електрокросовера Renault

04 жовтня 2022
0

Опубліковані перші тизери нового Renault 4. Відому модель 60-х відродять у новому образі - вона стане недорогим електрокросовером вартістю від 20 000 євро. Про це повідомляє офіційний сайт французького бренду.

Електромобіль Renault 4 почнуть продавати із 2024 року. Втім, вже за два тижні на автошоу в Парижі покажуть передсерійний концепт майбутньої моделі.

Судячи з фото, новий Renault 4 нагадуватиме знаменитого попередника. Він має схожий силует і знайомий дизайн передньої частини. Разом з тим, привертають увагу багажник на даху і сучасне діодне підсвічування.

Втім, раніше дизайн французького електрокара вже був повністю розсекречений. Також стало відомо, що, крім кросовера, також запропонують комерційний фургон Renault 4.

Характеристики Renault 4 поки що тримають у секреті. Відомо, що платформу для нього запозичили у електромобіля Renault 5, а запас ходу в топовій версії може досягти 400 км.

Нагадаємо, що оригінальний Renault 4 є найуспішнішою моделлю в історії французької марки. З 1961 до 1994 року випущено понад 8 мільйонів цих автомобілів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація