Перші пікапи PEUGEOT Landtrek вже приїхали в Україну!

Перші пікапи PEUGEOT Landtrek вже приїхали в Україну!

24 липня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд PEUGEOT представляє в Україні свій новий пікап PEUGEOT Landtrek: потужний та витривалий, з повним приводом та турбодизелем. Важлива й очікувана новинка нарешті дісталась українських дилерів - то ж завітайте на знайомство з автомобілем PEUGEOT Landtrek, який вас неодмінно вразить!

Пікап PEUGEOT Landtrek пропонує всі ключові особливості класу «1-тонних пікапів»: надійність і витривалість, простоту обслуговування, універсальність у використанні, відмінні можливості на бездоріжжі та чудові показники вантажопідйомності. У свою чергу Бренд PEUGEOT має гарну репутацію та велику кількість дилерів по всій Україні. Тому кожен, хто зацікавився новинкою, може вже просто зараз звернутись до найближчого дилера PEUGEOT та познайомитись з пікапом PEUGEOT Landtrek особисто.

Повнопривідний PEUGEOT Landtrek є чудовим прикладом багаторічного досвіду та напрацювань Бренду PEUGEOT у LCV-сегменті, адже пікап поєднав в собі витривалість, надійність, потужність дизельного двигуна та відмінну вантажопідйомість у 1 тонну. Крім того, зважайте на широку українську дилерську мережу PEUGEOT - це не тільки зручний доступ до автосалонів для ознайомлення з новинкою, але також і офіційна гарантія від виробника та професійні спеціалісти автосервісу, що дозволяє отримати своєчасне та якісне сервісне обслуговування та ремонт за необхідності в найкоротші терміни. Тому завітайте до найближчого дилера Бренду для особистого знайомства з новинкою, адже перші автомобілі уже прибули в Україну.

Хоча новинка тільки прибула в Україну, але уже зараз перші автомобілі передаються клієнтам. Прикладом такої співпраці є передача партії з чотирьох нових пікапів PEUGEOT Landtrek для потреб Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Підготовка даного замовлення проводилася на Заводі спецтехніки Техкомплект. Бренд PEUGEOT завжди прагне відповідати потребам клієнтам та допомагати у вирішенні їх запитів, тому на пікап PEUGEOT Landtrek доступний широкий перелік аксесуарів. Будь то естетичні, практичні, технічні або навіть електронні, всі аксесуари для нового пікапа PEUGEOT Landtrek пройшли валідацію і випробування на витривалість, ідентичні стандартній комплектації, і дозволять вам адаптувати автомобіль до будь-яких ситуацій! Замовляйте консультацію у найближчому дилерському центрі Бренду, аби більше дізнатися ро можливості переобладнання PEUGEOT Landtrek.

Сфера використання нових пікапів PEUGEOT Landtrek в Україні дуже обширна, адже авто призначене як для приватного використання, так і для ведення бізнесу. Наразі першими клієнтами в Україні стали:

  • Комунальні служби
  • Енергетичні служби (обленерго, облводоканал, аварійні газові служби)
  • Державні установи
  • Приватні охоронні компанії
  • Мобільні оператори та служби енергетичного забезпечення та зв'язку, ін.

Пікап PEUGEOT LANDTREK: міцний, потужний, всюдихідний

Зважаючи на обширний перелік клієнтів, які обирають Новий пікап PEUGEOT Landtrek, варто розібратися, за що йому надають перевагу. Новинку створено за найкращими стандартами класу, що пройшли випробування часом. Наприклад, в основі автомобілю PEUGEOT Landtrek - міцна рама та задній суцільний міст на ресорах, що гарантує чудові вантажні можливості та довготривалу безпроблемну експлуатацію. Розмір кузова і зовсім став одним з центральних елементів архітектури при проектуванні автомобіля, що позначилося на результатах - автомобіль дозволяє завантажувати 2 «євро-піддони». І що важливо, вантажопідйомність PEUGEOT LANDTREK становить 1 000 кг - найкращий показник в класі!

Під капотом новинки PEUGEOT Landtrek встановлено турбодизель 1.9 HDi потужністю 150 к.с. та з крутним моментом на рівні 350 Нм - цього достатньо для подолання будь-яких перешкод та бездоріжжя. Адже пікап PEUGEOT Landtrek оснащено повним приводом та знижувальним рядом, а кліренс сягає вражаючої відмітки у 235 мм.

Крім того, пікап PEUGEOT Landtrek оснащено традиційною 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач: вона потребує мінімум уваги та обслуговування. Водночас, використання «механіки» дозволяє отримати чудові показник нормативної паливної економічності - лише 8,2 л на 100 км у змішаному циклі. Дізнавайтесь більше подробиць про новинку у фірмовому шоу-румі моделі.

Завдяки високій поясній лінії і великому кліренсу 235 мм, Новий пікап PEUGEOT LANDTREK має не тільки відмінні вантажні можливості, але також і відмінну прохідність. Адже для українського ринку новинка пропонується виключно з приводом 4х4. Нарешті, автомобіль оснащений заднім диференціалом з системою eLocker, яка спрацьовує автоматично при пробуксовці одного із задніх коліс. Додаткове блокування диференціала дозволяє забезпечити підвищену прохідність на бездоріжжі.

Нарешті, автомобіль PEUGEOT Landtrek доступний українським покупцям одразу в двох комплектаціях. Виконання ACTIVE пропонує системи ABS та ESP, кондиціонер, блокування заднього диференціалу, фронтальні та бокові подушки безпеки, надувні шторки безпеки, мультимедійну систему з 10-дюймовим дисплеєм, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, камеру заднього огляду. Версія ALLURE додатково може похизуватись наступним: система попередження зміни смуги руху, безключовий доступ, двохзонний клімат-контроль, система огляду 360, легкосплавні 18-дюймові колісні диски, та ін.

Створіть ваш власний ідеальний повнопривідний пікап PEUGEOT у фірмовому конфігураторі Бренду.

Отже, вартість автомобіля PEUGEOT Landtrek в Україні складає:

  • Версія PEUGEOT Landtrek 1.9 HDi 150 4x4 ACTIVE – від 1 276 500 грн.
  • Версія PEUGEOT Landtrek 1.9 HDi 150 4x4 ALLURE – від 1 366 800 грн.

Детально про новий пікап PEUGEOT Landtrek можна дізнатись на офіційному сайті Бренду в Україні у відповідному віртуальному шоу-румі моделі. Крім того, ви можете особисто познайомитись з автомобілем у дилерів PEUGEOT та навіть більше: можна вже зараз знайти омріяний варіант PEUGEOT Landtrek серед наявних на складах в Україні, переглянути доступні комплектації та кольори, розрахувати кредит - завдяки фірмовому онлайн-магазину PEUGEOT.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація